Contact ons

Logo Tridonc

 

Voor LED, verlichtingselementen, regelsystemen voor verlichting en hulpballasten zijn producenten van armaturen en verlichtingen niet de enigen die steunen op de knowhow van Tridonic. Meer en meer eindklanten, productontwikkelaars, elektriciens en architecten beseffen dat in een verlichtingsinstallatie betrouwbare energiezuinige onderdelen van goede kwaliteit van cruciaal belang zijn.

Tridonic stelt zich tot doel om exact te weten welke toepassingen de klanten nodig hebben om hen te kunnen helpen met innoverende ontwikkelingen voor functionele en energiezuinige verlichtingsoplossingen van hoge kwaliteit. Dit is evenwel alleen mogelijk met een duurzame en nauwe samenwerking op basis van een partnerschap. U adviseren en begeleiden bij uw projecten, van de voorbereiding tot de « kritieke projectfase » en tot zelfs na de afronding van het project en de installatie, dat betekent duurzaam partnerschap voor Tridonic.

Er is licht en licht. Wat u ook beslist en hoe u het ook wilt, wij helpen u daarbij. Met onze verlichtingsonderdelen, onze controlesystemen voor verlichting en onze LED-oplossingen, geven wij exact de verlichting die u wenst. ©Tridonic

Website Tridonic reeks noodverlichtingen   Website Tridonic
Onze noodballasten    

Onze sterke punten

• Zeer lange ervaring

• Snelle reactietijd

• Knowhow in verschillende technologieën

• Fabrieksvertegenwoordiger

• Op maat oplossingen

Quick links

ATX - catalogus

ATX Appleton

Saft

Arts Energy

Enersys

Neem contact met ons op

Kroninglaan, 11 
1200 Brussel
Belgium

Tel.: +32 (0)2 775 03 00
Fax: +32(0)2 762 37 01
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW : BE 0898 355 107